ÜÇÜNCÜ GENEL KURULUMUZ ANKARA'DA YAPILDI

İstiklâl Marşı Derneği'nin üçüncü olağan genel kurulu 25 Mayıs Cumartesi günü Ankara'daki Genel Merkezimizde yapıldı.

Teşrik tekbiri, salavat getirilmesi ve İstiklâl Marşı'nın okunması ile açılan genel kurul divan hayetinin seçilmesi ile başladı.

Tüzük değişikliğinin görüşülmesi ve oylanmasının ardından, genel merkez yönetim ve denetim kurullarının seçimi yapıldı. Yeniden genel başkan seçilen Şair İsmet Özel'in genel kurula hitaben yaptığı konuşmanın ardından toplantı bitirildi.

Seçilen genel merkez yeni yönetim ve denetim kurulları aşağıdaki üyelerimizden müteşekkildir.

Genel Merkez Yönetim Kurulu:
İsmet Özel (İstanbul)
Durmuş Küçükşakalak (Konya)
Mustafa Tosun (Giresun)
Halil Özkan (Konya)
Faysal Toprak (İstanbul)
Mehmet Kendirci (Gaziantep)
Oruç Özel (İstanbul)

Genel Merkez Yedek Yönetim Kurulu:
Mehmet Tunçel (Ankara)
Muammer Parlar (Konya)
Ufuk Akay (Bartın)
Mustafa Özköylü (Ş.Urfa)
Ali Özdemir (Adana)

Genel Merkez Denetim Kurulu:
Erdoğan Turgut (İstanbul)
Hasan Hüseyin Kırgezen (Bartın)
Muhammed Hamidullah Bekit (K.Maraş)

Genel Merkez Yedek Denetim Kurulu:
Behçet Sebahattin Doğru (Konya)
Mümin Özsu (Adana)
Halil Hacıoğlu (Ankara)

25 Mayıs 2013, Ankara

PERGELİN YAZMAZ SİVRİ UCU NEŞROLUNDU!

Fahri Genel Başkanımız Şair İsmet Özel'in “Pergelin Yazmaz Sivri Ucu” adlı yeni kitabı neşrolundu.

İSTİKLÂL MARŞI ARŞİVİ

İstiklâl Marşımıza bugüne değin kim, ne gözle bakmış? İstiklâl Marşımız hakkında kim, ne zaman, ne söylemiş, ne yazmış?

VATAN YAHUT SİLİSTRE NEŞROLUNDU!

Mecburi Kıraat serimizin ikinci kitabı “Vatan Yahut Silistre” neşrolundu.

TÜRKÜM DOĞRUYUM İNTİKAMIM ÜLKEMDİR

İsmet Özel'in her birini tek bir kitap olarak tasarladığı ve İstiklal Marşı Derneği portalinde yayınlanan "Homeros'tan Karl Marx'a Şiirin Türk Tarihi", "Türküm Doğruyum İntikamım Ülkemdir", "Tersinden Edebiyat Tarihi" ve "Önce Namazdan Soracaklar"...

"10'a 2 KALA" PANEL, 28 Zilhicce 1439 Cumartesi - İstanbul

Sloganımız iddia değil gerçek: Bundan ahsen takvim bulamayacaksınız.

Son Onüç Senede Yayınlanmamış "İrtica Elden Gidiyor" Kitabının Yeni Baskısı Çıktı

Genel Başkanımız İsmet Özel'in son onüç senede yayınlanmamış olan "İrtica Elden Gidiyor" kitabının gözden geçirilmiş yeni baskısı TİYO Yayınlarından çıktı.

"CUMA MEKTUPLARI I" Neşrolundu

1989 senesinde birincisi neşredilen Cuma Mektupları kitaplarının ilk beş cildi gözden geçirilip tek bir ciltte toplandı.