ESMA-İ HÜSNA KİTABI NEŞROLUNDU!

Esma-i Hüsna kitabı “Arapçaya Bakış / Namaz Surelerinden” kitabının devamı niteliğindedir. İlk kitabımızın neşrine vesile olan, namaz surelerinin bize ne buyurduğunu bilecek kadar Arapça öğrenmek gayesi ile yaptığımız derslerde surelerin içinde geçen isimler ayrıca izah ediliyordu. Esma-i Hüsna kitabı bu derslerin ikmal edilmiş halidir. İlk kitabımızda olduğu gibi bu kitapta da isimlerin Türkçedeki müştakları aynı şekilde gösterilmiş, Türkçenin bir Kur'an dili olduğuna bu vesile ile bir defa daha işaret edilmiştir. Mecburi Kıraat serisinin bir kitabı olan Esma-i Hüsna’nın metinlerinin herkese hitap edecek şekilde anlaşılır olmasına gayret edilmiştir. Kitabımız Esma-i Hüsna hakkında asgari seviyede de olsa malumat sahibi olmağı gaye edindiği gibi Mecburi Kıraat serisinin diğer kitapları gibi Kur'an harfleri ile okumayı öğretme gayesi de taşımaktadır.

"ANAMIZ, AVRADIMIZ, YARİMİZ; KADIN MI TÜRK KADINI MI?” Çelimli Çalım'ın On İkinci Sayısı Çıktı

Çelimli Çalım Mecmuamızın on ikinci sayısı "ANAMIZ, AVRADIMIZ, YARİMİZ; KADIN MI TÜRK KADINI MI?” manşeti ile çıktı.

NE DEDİĞİNİ BİLMEK, BİLDİĞİNİ OKUMAK, Seminer, 12 Ocak Cumartesi, Ankara

Ankara ilimizde Fahri Genel Başkanımız Şair İsmet Özel'in Himayesinde "Ne Dediğini Bilmek, Bildiğini Okumak" serlevhalı bir seminer tertip edilmiştir.

Genel Başkanımızın yeni kitabı "Desem Öldürürler, Demesem Öldüm" çıktı.

Derneğimizin ve Genel Başkanımız Şair İsmet Özel'in kitapları artık TİYO'dan çıkıyor!

TÜRKÜM DOĞRUYUM İNTİKAMIM ÜLKEMDİR
PANEL, 2 Cemaziyelevvel 1441 Cumartesi, İstanbul

"TÜRKÜM DOĞRUYUM İNTİKAMIM ÜLKEMDİR" kitabının neşrolunması münasebetiyle İstanbul'da Fahri Genel Başkanımız Şair İsmet Özel himayesinde bir panel tertip edilmiştir.

SINIF BİLİNCİ İKİNCİ MERHALE İKİNCİ NÜSHA NEŞROLUNDU

Sınıf Bilinci’nin İkinci Nüshası neşrolundu.

"SINIF BİLİNCİ" MECMUAMIZIN RAMAZAN NÜSHASI NEŞROLUNDU!

Sınıf Bilinci Ramazan nüshası Ramazan-ı Şerif'in bir gelenek, bir kültür mirası olarak algılanması karşısında hem şeklen hem de mahiyeti itibariyle...

İstiklâl Marşı Derneği Yeni Yönetim Kurulunun görev taksimatı yapıldı

17.07.2010 tarihinde yapılan Genel Kurulumuzun ardından yapılan ilk yönetim kurulu toplantısında, yönetim kurulu üyelerimizin görev taksimatı yapıldı.

1442 RAMAZAN İMSAKİYELERİ NEŞROLUNDU

Ezani saate göre ve şubelerimizin bulunduğu vilayetlerimiz için hazırladığımız imsakiyeleri dernek şubelerimizden temin edebilirsiniz.