ADANA ŞUBEMİZİN ALTINCI OLAĞAN GENEL KURULU

İstiklâl Marşı Derneği Adana Şubesi’nin Altıncı Olağan Genel Kurulu 19.02.2023 Pazar günü saat 15:00’da aşağıdaki gündem ile Adana Şube Merkezinde yapılacaktır.

19.02.2023 tarihinde yeterli çoğunluğun sağlanamaması halinde Adana Şubesi’nin Altıncı Olağan Genel Kurulu, 26.02.2023 Pazar günü aynı yer ve saatte çoğunluk aranmaksızın toplanacaktır.

İstiklâl Marşı Derneği Adana Şubesi’nin adresi:
Ulucamii Mah. Kızılay Cad. No: 85/1
Seyhan-ADANA

GÜNDEM

1-      Açılış ve yoklama
2-      İstiklâl Marşı
3-      Divân başkanlık seçimi
4-      Yönetim ve denetim kurulu faaliyet raporlarının okunması ve müzakere edilmesi
5-      Yönetim ve denetim kurulu raporlarının ibrası
6-      Yeni yönetim kurulu ve denetim kurulu asıl ve yedek üyelerinin seçimi
7-      Delege seçiminin yapılması
8-      Dilek ve temenniler
9-      Kapanış

HIRİSTİYANLAR DA AZİZ OLUR MU?

Süleyman Çelebi’nin telif ettiği Mevlid’in Tevhid Bahrinde “Ey azizler, işte başlarız söze, Bir vasıyyet kılarız illâ size” beyti vardır. Müellif cemaate “azizler” diyerek hitap etmiştir.

ÇELİMLİ ÇALIM'IN YEDİNCİ SAYISI ÇIKTI

İstiklâl Marşı Derneği’nin yayınladığı “Çelimli Çalım” mecmuamızın yedinci sayısı çıktı.

BU REZİL İSTİLA

İstiklâl Marşımız "o zaman vecd ile bin secde eder -varsa- taşım" diyor.

Anayasacılık Karmaşası Tartışmalarına Karşı Tarafımızı Gösterdiğimiz Bültenimiz Çıktı

İstiklâl Marşı Derneği yeni anayasa meselesinde ve tartışmalarında tab’an bir taraftır.

ÇELİMLİ ÇALIM'IN SEKİZİNCİ SAYISI ÇIKTI

Çelimli Çalım Mecmuamızın sekizinci sayısı çıktı.

"TAŞLARI YEMEK YASAK" Kitabı Yeni Edisyon ile Neşredildi

TİYO Yayıncılığın dokuzuncu kitabı Taşları Yemek Yasak’ın yeni baskısı yeni kapağı ile neşrolundu.

"ŞİRKİN ORTALIĞI, ORTAK VATAN ŞİRKETİ" - Çelimli Çalım'ın On Beşinci Sayısı Çıktı

Çelimli Çalım Mecmuamızın on beşinci sayısı "ŞİRKİN ORTALIĞI, ORTAK VATAN ŞİRKETİ” manşeti ile çıktı.

“BİZ VAV’LI TÜRK DEĞİLİZ” Çelimli Çalım'ın On Sekizinci Sayısı Çıktı

Çelimli Çalım Mecmuamızın on sekizinci sayısı “BİZ VAV’LI TÜRK DEĞİLİZ” manşeti ile çıktı.