Derneğimizin 6. Olağan Genel Kurulu 28 Şevval 1443 Pazar günü (29 Mayıs) İstanbul Şubemizde yapıldı.
Teşrik tekbiri, salat-i ümmiye ve İstiklâl Marşı'nın 10 kıtasının okunmasından sonra Divan Kurulu seçildi.
Divan Kurulu Başkanı Muammer Parlar, Divan Kurulu üyeleri ise Oruç Özel ve Mehmet Ercüment Sayın oldu.
Faaliyet raporlarının okunmasının ardından teklif edilen tek yönetim ve denetim kurulu aday listesi okundu ve seçime geçildi.
Sonuçların ilânından sonra Genel Başkanımız Durmuş Küçükşakalak bir konuşma yaptı.
Yapılan seçimin neticesinde Genel Merkez Yönetim ve Denetim Kurulu listesi;
Durmuş Küçükşakalak
Gökhan Göbel
Seyfullah Köksal
Oruç Özel
Muammer Parlar
Mehmet Ercüment Sayın
Abdulhamid Sağır
Bahadır Karadağ
İlker Yasin Çokgör
İbrahim Kesgin
Mehmet Tunçel
Mustafa Deveci
Ayhan Gömürlü
M. Hamidullah Bekit
Ahmet Salih Ünal
Rüstem Doğan
Muttaki Ünlü
Yusuf Ay
1444 senesine ait imsakiyemiz olması gerektiği gibi Müslüman Takvimi ve Müslüman Saati esas alınarak Müslüman Yazısı ile hazırlanmıştır.
Fahri Genel Başkanımız Şair İsmet Özel'in altı şiiri poster halinde neşredildi.
İsmet Özel'in Türk milletinin şairi olarak Bir Yusuf Masalı'nı 1967 yılında yazmaya karar verdiğini...
OF NOT BEING A JEW kitabı, vaad edilmiş tüm şiirler ve internet portalımızın "Gün Işığı Şiir Görsün" kısmında neşrolmuş son şiirleri ihtiva eden hitama ermiş özel baskısı TİYO Yayıncılıktan çıktı.
İstiklâl Marşı Derneği'nin hazırladığı dördüncü bülten "Sakın, Alçakları Uğratma!" çıktı.
Dünyanın ümidinin Hıristiyanlık değil İslâm olduğunu ilan etti Türkler dünyaya.