İSTİKLÂL MARŞI NASRULLAH CAMİİ'NİN İÇİNDE DEĞİL ANCAK AVLUSUNDA OKUTULDU

İstiklâl Marşı Derneği olarak Fahri Genel Başkanımız Şair İsmet Özel riyasetinde iki sene üst üste (Hıristiyan Takvimine göre 2017 ve 2018 senelerinde) İstiklâl Marşımızın Meclis'ten önce ilk okunduğu yer olan Nasrullah Camii'nde, ilk defa okunmasının sene-i devriyesinde Mevlid-i Şerif ve İstiklâl Marşı okuduk.

Fakat bu sene Nasrullah Camii'nde sadece Mevlid-i Şerifi okuyabildik. Bunu da cami mikrofonlarının görevlilerce kapatıldığı bir ortamda yapabildik.

Kastamonu Valiliğinin, Emniyet Müdürlüğünün ve Müftülüğünün talimatı olduğu söylenerek İstiklâl Marşı’nın ilk okunduğu yerde İstiklâl Marşımızı okumamıza kolluk kuvvetleri nezaretinde mani olundu.

Kolluk kuvvetlerinden, İstiklal Marşımızı Nasrullah Camii'nde okumaktan bizi men eden emrin, emri veren makam tarafından tanzim edilmiş, resmi mühür ve imzalı evrak talep ettik. Bize evrak göstermemekle birlikte, tarafımıza bunun gönderileceğini söylediler.

İstiklâl Marşımızı yine kolluk kuvvetleri nezaretinde ancak Nasrullah Camii'nin avlusunda okuyabildik.

İstiklâl Marşı’nın hem Türk tarihindeki rolü ve yerine hem de Anayasa ile dokunulmaz kılınan hukuki konumuna ters düşer şekilde kolluk kuvvetleri aracılığıyla İstiklâl Marşımızı Nasrullah Camii'nde okumaktan menedildik.

Bizi men eden emrin ve/veya talimatın hangi kişi veya kişiler ve makam veya makamlar tarafından verildiğini, hangi gerekçeye isnat edildiğine ilişkin resmi mühür ve imzalı evrakın tanzim edilerek tarafımıza verilmesini dilekçe göndererek valilikten talep ettik. Cevap bekliyoruz.

Son Onüç Senede Yayınlanmamış "İrtica Elden Gidiyor" Kitabının Yeni Baskısı Çıktı

Genel Başkanımız İsmet Özel'in son onüç senede yayınlanmamış olan "İrtica Elden Gidiyor" kitabının gözden geçirilmiş yeni baskısı TİYO Yayınlarından çıktı.

"EN BÜYÜK SERMAYENİN VAZGEÇEMEDİĞİ” Çelimli Çalım On Dördüncü Sayısı Çıktı

Çelimli Çalım Mecmuamızın on dördüncü sayısı "EN BÜYÜK SERMAYENİN VAZGEÇEMEDİĞİ” manşeti ile çıktı.

İSMET ÖZEL'İN YENİDEN SESLENDİRDİĞİ ERBAİN TÜRK YAZISIYLA İLK DEFA NEŞROLUNDU

İsmet Özel'in yeniden seslendirdiği Erbain, Türk Yazısıyla ilk defa neşrolundu.

İSTİKLÂL TAKVİMİ 1437 ÇIKTI!

Bundan ahsen takvim bulamayacaksınız.

6. OLAĞAN GENEL KURUL

Derneğimizin 6. Olağan Genel Kurulu 28 Şevval 1443 Pazar günü (29 Mayıs) İstanbul Şubemizde yapıldı.

"10'a 2 KALA" PANEL, 28 Zilhicce 1439 Cumartesi - İstanbul

Sloganımız iddia değil gerçek: Bundan ahsen takvim bulamayacaksınız.

ÇELİMLİ ÇALIM'IN İLK DÖRT SAYISI TEKRAR NEŞREDİLDİ

İlk dört sayısı TİYO Yayıncılıktan ve kitabevlerinden temin edilebilir.

"Kırk Hadis" Kitabının Yeni Baskısı Çıktı

TİYO Yayıncılığın on dördüncü kitabı “KIRK HADİS” İsmet Özel’in yaptığı radyo konuşmalarından derlenmiştir.