SINIF BİLİNCİ İKİNCİ MERHALE İKİNCİ NÜSHA NEŞROLUNDU

Sınıf Bilinci’nin İkinci Nüshası neşrolundu.

Sınıf Bilinci’nin ikinci merhalesindeyiz. İkinci nüshamızda mecmuamızdaki “Hakikatli Yar İsen Mektubunu Sıkça Yaz” , “Lafı Karıştırıyorsan Lafa Karışma”, “Arif Olan Anlasın” başlıklarına müfredat dahilinde yeni bir başlık ekleyip sayfa sayımızı artırdık: “TÜRK İSTANBUL.” Bu başlık altında İstanbul’daki semt isimlerinin ne manaya geldiğini anlatan yazılar neşrediyoruz. Mektup bahsinde hem usüle dair yazıları hem mektup edebiyatını hem de hayatımızda mektub dolayısıyla yer alan tabirleri konu etmeye devam ediyoruz. İlk nüshamızın arka kapağında ilan ettiğimiz müsabakanın şartnamesini de ikinci nüshamızda bulabileceksiniz. En önemlisi de Hıristiyan takvimine göre 1928 yılından beri Türk milletinin aldığı en güzel haber ikinci nüshamızın arka kapağında.

Sınıf Bilinci Dernek Şubelerimizden, TİYO Yayıncılıktan ve kitapçılardan temin edilebilir.

ÇELİMLİ ÇALIM'IN ALTINCI SAYISI ÇIKTI

İstiklâl Marşı Derneği’nin yayınladığı “Çelimli Çalım” mecmuamızı altıncı sayısı çıktı.

GELE GELE GELDİK BİR KARA TAŞA

İçinden geçirildiğimiz karantinalı günlerin kırkı çıktığına göre üzerine konuşabilir, gücümüz yettiğince adını koyabiliriz. Kâfirlerin cenneti, Mü’minlerin zindanı bu dünyada cereyan eden katakulli, düzenbazlık, dolandırıcılık ve yalanların aslını öğrenmek bunların...

"CUMA MEKTUPLARI I" Neşrolundu

1989 senesinde birincisi neşredilen Cuma Mektupları kitaplarının ilk beş cildi gözden geçirilip tek bir ciltte toplandı.

İSTİKLÂL ELİFBASI NEŞROLUNDU!

İstiklâl Elifbası renkli, resimli 112 sayfa olarak neşrolundu.

OF NOT BEING A JEW Kitabının Yeni Kapağı ile Yeni Baskısı Yapıldı

İstiklâl Marşı Derneği Fahri Genel Başkanı Şair İsmet Özel’in OF NOT BEING A JEW kitabının vaat edilmiş tüm şiirler ve son şiirlerini ihtiva eden hitama ermiş yeni kapaklı yeni baskısı TİYO Yayıncılıktan çıktı.

NİÇİN BU KİTAP VİTRİNDE DEĞİL - İsmet Özel Himayesinde Panel, 3 Kasım Cumartesi, Sakarya

3 Kasım Cumartesi günü İstiklal Marşı Derneği Sakarya Temsilciliği açılışı basın toplantısının ardından ikindi namazını müteakip Fahri Genel Başkanımız Şair İsmet Özel'in "Başını Örten Kızlar Felsefe Bilmelidir" kitabının neşri münasebetiyle "Niçin Bu Kitap Vitrinde Değil" serlevhalı panel yapılacaktır.

TÜRK VARLIĞINA SARILMAK - PANEL VE KONSER

"Türk Varlığına Sarılmak" paneli  28 Şevval 1443 (29 Mayıs) Pazar günü İstanbul'da yapıldı.

"DİL İLE İKRAR" yazı serisi 5 Rebiülahir Cuma günü portalımızda başlıyor.

Genel Başkanımız Şair İsmet Özel internet portalımızda yeni yazı serisine başlıyor.