"BUNLAR GERÇEKTEN ARAP HARFLERİ Mİ?"

Ne Türk harflerine Arap harfleri ne de Türk yazısına Osmanlıca denilebilir. Bu iki hususu izah etmek üzere "Bunlar Gerçekten Arap Harfleri mi?" ve "Osmanlı Yokken Türk Yazısı da mı Yoktu?" başlıklı iki yazıyı ihtiva eden bir broşür neşrettik.

Broşürümüz dernek şubelerimizden ve TİYO Yayıncılıktan temin edilebilir.

(Kargo ücretini karşılamak kaydıyla adresinize gönderilebilir. İrtibat için tiyokitap@gmail.com)

SINIF BİLİNCİ İKİNCİ MERHALE BİRİNCİ NÜSHA NEŞROLUNDU

Sınıf Bilinci’nin ikinci merhalesindeyiz. Evvelce Güz, Kış, Bahar, Yaz olarak dört nüsha neşrettiğimiz Sınıf Bilinci’ni bu sene sekiz nüsha neşredeceğiz.

Anayasacılık Karmaşası Tartışmalarına Karşı Tarafımızı Gösterdiğimiz Bültenimiz Çıktı

İstiklâl Marşı Derneği yeni anayasa meselesinde ve tartışmalarında tab’an bir taraftır.

"CUMA MEKTUPLARI I" Neşrolundu

1989 senesinde birincisi neşredilen Cuma Mektupları kitaplarının ilk beş cildi gözden geçirilip tek bir ciltte toplandı.

SINIF BİLİNCİ MECMUAMIZIN İKİNCİ MERHALE BEŞİNCİ NÜSHASI NEŞROLUNDU

Sınıf Bilinci'nin ikinci merhalesinin beşinci nüshası İsmet Özel'in Sebeb-i Telif şiiriyle açılıyor.

NİÇİN BU KİTAP VİTRİNDE DEĞİL - İsmet Özel Himayesinde Panel, 3 Kasım Cumartesi, Sakarya

3 Kasım Cumartesi günü İstiklal Marşı Derneği Sakarya Temsilciliği açılışı basın toplantısının ardından ikindi namazını müteakip Fahri Genel Başkanımız Şair İsmet Özel'in "Başını Örten Kızlar Felsefe Bilmelidir" kitabının neşri münasebetiyle "Niçin Bu Kitap Vitrinde Değil" serlevhalı panel yapılacaktır.

"DESEM ÖLDÜRÜRLER DEMESEM ÖLDÜM" Kitabının Yeni Baskısı Yapıldı

TİYO'nun ilk kitabı olan “Desem Öldürürler Demesem Öldüm”ün yeni baskısında Genel Başkanımız Şair İsmet Özel’in yazılarını hem Kur’an hem de Latin harfleri ile bulacaksınız.

"Kırk Hadis" Kitabının Yeni Baskısı Çıktı

TİYO Yayıncılığın on dördüncü kitabı “KIRK HADİS” İsmet Özel’in yaptığı radyo konuşmalarından derlenmiştir.