SINIF BİLİNCİ - BAHAR Çıktı

Sınıf Bilinci mecmuamızın BAHAR sayısı neşrolundu.

Mecmuamız dernek şubelerimizden, TİYO Yayıncılıktan ve kitapçılardan temin edilebilir.

"Menekşeyi, gelinciği, fulyayı, sümbülü ve sair çiçekleri Türk harfleriyle yazabilmek onların şeklini, kokusunu, rengini tanımamızdan daha önemli. Çünkü çiçekleri güzel yapan şey onlara atfettiğiniz kıymetle alakalıdır. Kıymetin ölçüsüne de ancak Türk lisanına olan mensubiyetimizin dercesi ile varabiliriz. Harflerimizi geri almakla şahsiyetimize sahip çıkmanın aynı manaya geldiği bir aralıktayız. Biz Türk harfleriyle öğreneceğimiz ve öğreteceğimiz her kelimenin sevabı olduğuna inanıyoruz. Türk harfleri eşliğinde bir çiçekle bir kelebekle meşgul olmak bizim kârımız. Sınıf Bilinci Türk milletinin baharı olacak."

ŞİİR POSTERLERİ (Posta ile gönderilebilmektedir)

Fahri Genel Başkanımız Şair İsmet Özel'in üç şiiri "Yaşamak Umrumdadır, Bakır Tenli Yapraklar, Karlı Bir Gece Vakti Bir Dostu Uyandırmak" poster halinde neşredilmiştir.

DÖRDÜNCÜ OLAĞAN GENEL KURULUMUZ YAPILDI

İstiklâl Marşı Derneği'nin Dördüncü Olağan Genel Kurulu 21 Mayıs Cumartesi günü Ankara'da yapıldı.

Çelimli Çalım'ın On Yedinci Sayısı Çıktı

Çelimli Çalım Mecmuamızın on yedinci sayısı "İSTİKLÂL MARŞI’NI ANAYASA’YA KOYMAYANLAR, İSTİKLÂL MARŞI’NDAN ANAYASA ÇIKARAMAYANLAR” manşeti ile çıktı.

"ÇELİMLİ ÇALIM"IN İKİNCİ SAYISI ÇIKTI!

İstiklâl Marşı Derneği’nin yayınladığı “Çelimli Çalım” mecmuamızı ikinci sayısı çıktı.

"SINIF BİLİNCİ - KIŞ" Paneli Yapıldı.

"Sınıf Bilinci" mecmuasının "Kış" nüshasının neşrolunması vesilesiyle tertip edilen panel 4 Şubat Cumartesi günü İstanbul Şubemizde yapıldı.

BENZERSİZ BİR İÇ DENİZ: TÜRK DENİZİ

Türk denizi deyince, Orta Asya’da kuruyan bir “iç deniz”den bahsetmiyoruz. Türklere Orta Asya’da bir köken icat edilmesi günü gelince Türkleri oraya postalamak içindir.

DERNEĞİMİZİN BEŞİNCİ OLAĞAN GENEL KURULU 13 Ramazan Cumartesi Günü İstanbul'da Toplandı

İstiklâl Marşı Derneği’nin Beşinci Olağan Genel Kurulu 18/05/2019 Cumartesi günü saat 15:00’da derneğimizin İstanbul Şubesinde aşağıdaki gündem ile toplandı.

"SÖYLEYEN BİLMEZ BİLENLER SÖYLEMEZ" Neşrolundu

TİYO Yayıncılık “Türkçeden İslâma Giriş” serisine bir telif eser daha kattı.