"SINIF BİLİNCİ" Kitabı Neşroldu!

"Yazımızı geri alacağız ama nasıl? Sınıf Bilinci bu sorunun cevabını sarahate kavuşturmak için çıkıyor. Üç senelik bir neşriyatın ilk adımı olan Güz sayımız Türkçe okuyup yazmanın vazgeçilmezliğini öğretecek.

Sınıf Bilinci’nde öncelik çocuklarımızın. Bol resimli Güz sayımızda çocuklar, Türk yazısının asıl şekliyle, edebiyatımızın güzide numunelerini okuyacak. Vatanımız, tarihimiz, coğrafyamız hakkında da bol miktarda resim ve malumat var. Sanmayın ki Sınıf Bilinci sadece çocuklarımız için çıkıyor; sınıfları doğrudan geçip gerçeği gören gençleri ve bizden geçti artık diyen yaşlıları da hatalarından geri dönmeye davet ediyor."

Derneğimizin hazırladığı "SINIF BİLİNCİ" kitabının "GÜZ" nüshası neşroldu.

Kitap, dernek şubelerimizden, TİYO Yayıncılık'tan, kitapçılardan ve internet üzerinden satış yapan sitelerden temin edilebilir.

"Sınıf Bilinci"nin "Güz" nüshasının ardından "Kış", "Bahar" ve "Yaz" nüshaları da yayınlanacak. Bu dört sayıdan sonra bir sene boyunca aylık, daha sonra da yine bir sene boyunca haftalık çıkacak bir mecmua şeklinde "Sınıf Bilinci" neşredilecek. Bu sebeple de "Sınıf Bilinci"ne abone yapılacak. İlk dört sayıya abone olmak için tiyokitap@gmail.com adresine yazabilirsiniz.

PERGELİN YAZMAZ SİVRİ UCU NEŞROLUNDU!

Fahri Genel Başkanımız Şair İsmet Özel'in “Pergelin Yazmaz Sivri Ucu” adlı yeni kitabı neşrolundu.

İSMET ÖZEL'İN YENİDEN SESLENDİRDİĞİ ERBAİN TÜRK YAZISIYLA İLK DEFA NEŞROLUNDU

İsmet Özel'in yeniden seslendirdiği Erbain, Türk Yazısıyla ilk defa neşrolundu.

İstiklâl Marşı Derneği Yeni Yönetim Kurulunun görev taksimatı yapıldı

17.07.2010 tarihinde yapılan Genel Kurulumuzun ardından yapılan ilk yönetim kurulu toplantısında, yönetim kurulu üyelerimizin görev taksimatı yapıldı.

Çelimli Çalım'ın On Yedinci Sayısı Çıktı

Çelimli Çalım Mecmuamızın on yedinci sayısı "İSTİKLÂL MARŞI’NI ANAYASA’YA KOYMAYANLAR, İSTİKLÂL MARŞI’NDAN ANAYASA ÇIKARAMAYANLAR” manşeti ile çıktı.

"ÜÇ ZOR MESELE" NEŞROLDU

Genel Başkanımız Şair İsmet Özel’in Üç Mesele ve Zor Zamanda Konuşmak kitapları bir arada ve yeni uzun bir dibace ile“ÜÇ ZOR MESELE” adıyla neşredildi.

"10'a 2 KALA" PANEL, 28 Zilhicce 1439 Cumartesi - İstanbul

Sloganımız iddia değil gerçek: Bundan ahsen takvim bulamayacaksınız.

"İSLÂM SENİ KORKUTUYOR, DEMEK Kİ KÂFİRSİN" Çelimli Çalım'ın Onuncu Sayısı Çıktı

Çelimli Çalım Mecmuamızın onuncu sayısı "İSLÂM SENİ KORKUTUYOR, DEMEK Kİ KÂFİRSİN" manşetiyle çıkıyor.

SINIF BİLİNCİ İKİNCİ MERHALE BİRİNCİ NÜSHA NEŞROLUNDU

Sınıf Bilinci’nin ikinci merhalesindeyiz. Evvelce Güz, Kış, Bahar, Yaz olarak dört nüsha neşrettiğimiz Sınıf Bilinci’ni bu sene sekiz nüsha neşredeceğiz.