"SINIF BİLİNCİ" Kitabı Neşroldu!

"Yazımızı geri alacağız ama nasıl? Sınıf Bilinci bu sorunun cevabını sarahate kavuşturmak için çıkıyor. Üç senelik bir neşriyatın ilk adımı olan Güz sayımız Türkçe okuyup yazmanın vazgeçilmezliğini öğretecek.

Sınıf Bilinci’nde öncelik çocuklarımızın. Bol resimli Güz sayımızda çocuklar, Türk yazısının asıl şekliyle, edebiyatımızın güzide numunelerini okuyacak. Vatanımız, tarihimiz, coğrafyamız hakkında da bol miktarda resim ve malumat var. Sanmayın ki Sınıf Bilinci sadece çocuklarımız için çıkıyor; sınıfları doğrudan geçip gerçeği gören gençleri ve bizden geçti artık diyen yaşlıları da hatalarından geri dönmeye davet ediyor."

Derneğimizin hazırladığı "SINIF BİLİNCİ" kitabının "GÜZ" nüshası neşroldu.

Kitap, dernek şubelerimizden, TİYO Yayıncılık'tan, kitapçılardan ve internet üzerinden satış yapan sitelerden temin edilebilir.

"Sınıf Bilinci"nin "Güz" nüshasının ardından "Kış", "Bahar" ve "Yaz" nüshaları da yayınlanacak. Bu dört sayıdan sonra bir sene boyunca aylık, daha sonra da yine bir sene boyunca haftalık çıkacak bir mecmua şeklinde "Sınıf Bilinci" neşredilecek. Bu sebeple de "Sınıf Bilinci"ne abone yapılacak. İlk dört sayıya abone olmak için tiyokitap@gmail.com adresine yazabilirsiniz.

ŞİİR KARTLARI

Derneğimizin hazırladığı on sekiz adet şiir kartı TİYO Yayıncılık'tan ve dernek şubelerimizden temin edilebilir.

Son On Dört Senedir Neşredilmemiş SORULUNCA SÖYLENEN’in Yeni Baskısı Yapıldı

Genel Başkanımız Şair İsmet Özel’in son on dört senedir neşredilmemiş kitabı SORULUNCA SÖYLENEN’in yeni baskısı yapıldı.

"BİR AKŞAM GEZİNTİSİ DEĞİL, BİR İSTİKLÂL YÜRÜYÜŞÜ" Neşredildi

"İSTİKLÂL YÜRÜYÜŞÜ” serlevhalı konuşmalarının tümü derlenip “BİR AKŞAM GEZİNTİSİ DEĞİL, BİR İSTİKLÂL YÜRÜYÜŞÜ” adıyla neşredildi.

HANYALI KONYA - 4. Sayımız Neşrolundu

Konya Şubemizin neşrettiği HANYALI KONYA mecmuasının dördüncü sayısı çıktı.

"OF NOT BEING A JEW" Kitabının Yeni Genişletilmiş Özel Baskısı Yapıldı

OF NOT BEING A JEW kitabı, vaad edilmiş tüm şiirler ve internet portalımızın "Gün Işığı Şiir Görsün" kısmında neşrolmuş son şiirleri ihtiva eden hitama ermiş özel baskısı TİYO Yayıncılıktan çıktı.

"HANYALI KONYA" Mecmuamızın Tanıtım Toplantısı Konya'da Yapıldı

İstiklâl Marşı Derneği’nin Hanyalı Konya mecmuası tanıtım toplantısı yapıldı.

İSTİKLÂL TAKVİMİ 1442 - YEPYENİ PORTALIMIZDA YEPYENİ İSTİKLÂL TAKVİMİ

Bundan ahsen takvim bulamayacaksınız demiştik.  İstiklâl Marşı Derneği dokuz sene sonra ilk defa matbu olarak İstiklâl Takvimi neşretmiyor.