“BİZ VAV’LI TÜRK DEĞİLİZ” Çelimli Çalım'ın On Sekizinci Sayısı Çıktı
Çelimli Çalım Mecmuamızın on sekizinci sayısı “BİZ VAV’LI TÜRK DEĞİLİZ” manşeti ile çıktı.

İstiklâl Marşı Derneği Genel Başkanı Şair İsmet Özel’in bu sayıdaki yazı başlığı “İŞLEM TAMAMLANDI, NETİCE SIFIR veya PUTLARI KIRDIK, ÇANLARI SUSTURDUK, SONRA?” şeklinde.

Madem vavlı Türk değiliz, o halde neyiz? Birileri bize “vavı noksan Türk” diye seslense hoşumuza gider mi? Benim gitmez. Telâffuz ettiğimiz “biz vavlı Türk değiliz ifadesinden bir netice hâsıl olsun istiyorsak meseleyi Kürtlerin assimile (edilmesi değil) olması, Alevilerin de (sünnîleştirilmeleri değil) sünnileşmesi zaviyesinden ele almamız zarureten lâzım. Çünkü mesele ne Türk topraklarında yaşayan Kürtlerin, ne de Türk topraklarında yaşayan Alevilerin meselesidir. Mesele ümmet-i Muhammet’in millî birliği meselesidir. İlginçlik peşimizi bırakmıyor: Eğer Türkiye bu güne kadar millî birlik meselesinin acılarını çekmiş ve halen çekiyor ise Kürtlerin ve Alevilerin kimliklerinin inkârı yüzünden değil Kürt ve Alevi olmayanların ne oldukları suali yüzünden çekmiş ve çekmektedir. Birileri benim ifadelerimin sarih ve fasih karakterinden uzakta durup prim yapmağa çalışıyor. Benim sözümün ne Kürtlerin Türkler içinde ve ne de Alevilerin Sünni çoğunluk içinde eritilmesiyle alâkası vardır. Bizimle alâkası olmayan bu eritme gayretleri lâik Cumhuriyet idaresinin tek parti dönemine ait başarısız ve müflis uygulamalarıdır.

On sekizinci sayımızın diğer yazı başlıkları ise şöyle:

Durmuş Küçükşakalak, “ VAVLI GÂVURLUĞUN MİMLİ TARİHİ”
Gökhan Göbel, “VAV'LI EMANCIPATION versus KALIN TÜRK”
Lütfi Özaydın, “ADIMIZ DA BİZİ İSLÂM’DAN AYIRMAYA MÂNİDİR, KELİMELERİMİZ DE”
Faysal Toprak,  “VAVLI TÜRK’ÜN KUYRUĞUNA YAPIŞANLAR”
Mustafa Tosun, “RAPUNZEL’İN PERUĞU - Y(OUR) COW(BOYS)”
Muammer Parlar, “İSLÂM’IN SAVAŞ GÜCÜNÜN İSLÂM’LA SAVAŞAN GÜÇLE İMTİHANI”
Salih Gezgiç, “SAM” YELİYLE YELLEMİŞ YEŞİL POSTLU CÜDAMI,KİME YEŞİLLENSE ZATEN GETİRMİŞ KÖHNE “BAHAR”I!
“YORGUN’dan SESLİ GEMİ’ye -18”, Hazırlayan: Gökhan Göbel
Fikret Demir, “ TÜRKİYE'NİN KIBLESİ”
Mehmet Ali Yeşil,  “AT”LA GEL TIMARHANEYE
Seyfullah Köksal, TÜRK TARİH TEZİ: “TARİHTEN ÖNCE VARDIK, TARİHTEN SONRA VARIZ! TARİHTE YOKUZ!”
Abdulhamid Sağır, “SAKARYA MEYDAN MUHAREBESİ’NİN PROVASI: MARAŞ ÇETE HARBİ - 4”
Yahya Çiftci, “MİLLÎ MÜCADELE” TÜRKÇE Mİ?
Dadaşhan Celaleddin Kavas,  “İNTİHAR SÜSÜ”
Oruç Özel, “ÇELİMLİ ÇALIM”IN HİTAMI, “HAKLI YUMRUKLAR”IN BİDAYETİ

"ÇELİMLİ ÇALIM"IN ÜÇÜNCÜ SAYISI ÇIKTI!

İstiklâl Marşı Derneği’nin yayınladığı “Çelimli Çalım” mecmuamızı üçüncü sayısı çıktı. 24 sayfa olarak hazırlanan mecmuamızda dernek üyelerimizin yazıları ve Genel Başkanımız ile yapılan "İstiklâl Harbi Bitti Diyenler Tasfiye Edilmeli!" adlı mülakat yer alıyor.

Son Onüç Senede Yayınlanmamış "İrtica Elden Gidiyor" Kitabının Yeni Baskısı Çıktı

Genel Başkanımız İsmet Özel'in son onüç senede yayınlanmamış olan "İrtica Elden Gidiyor" kitabının gözden geçirilmiş yeni baskısı TİYO Yayınlarından çıktı.

SINIF BİLİNCİ MECMUAMIZIN İKİNCİ MERHALE ALTINCI NÜSHASI NEŞROLUNDU

Sınıf Bilinci’nin yeni nüshası neşrolundu. Bu cümleyi "Sınıf Bilinci’nin yeni muskası" diye kursak yadırganacaktı. Halbuki muska kelimesi nüshanın dilimizde aldığı başka bir şekildir.

ÇELİMLİ ÇALIM ÇIKTI!

İstiklâl Marşı Derneği’nin ilk mecmuası “Çelimli Çalım” neşredilmeye başlandı.

ÇELİMLİ ÇALIM'IN YEDİNCİ SAYISI ÇIKTI

İstiklâl Marşı Derneği’nin yayınladığı “Çelimli Çalım” mecmuamızın yedinci sayısı çıktı.

Anayasacılık Karmaşası Tartışmalarına Karşı Tarafımızı Gösterdiğimiz Bültenimiz Çıktı

İstiklâl Marşı Derneği yeni anayasa meselesinde ve tartışmalarında tab’an bir taraftır.

DESEM ÖLDÜRÜRLER DEMESEM ÖLDÜM Kitabının Yeni Baskısı Yapıldı

TİYO'nun ilk kitabı olduğu gibi Fahri Genel Başkanımız Şair İsmet Özel'in okunurken hem sağdan hem de soldan başlanan ilk kitabı da olan “Desem Öldürürler Demesem Öldüm”ün yeni baskısı yeni kapağı ile yapıldı.