Diline Doladığıdır - 67

" 'Türkiye niçin vatan' sorusu bugün sorulmuyor; çünkü 1923 yılında Cumhuriyet'in ilanıyla elde ettiğimiz vatanımızın vatan olmaktan çıkma süreci ciddi bir mesafe kat etti. Ama biz Cumhuriyet tarihimiz boyunca vatanımızı elde etmenin ne manaya geldiğini, ne kendimiz bildik ne de başkasına bildirdik. Türkiye hâlâ vatan kalacaksa, Türkiye'nin niçin vatan olduğunun hatırlanması gerekir. Türkiye, Müslümanların bu topraklarda birinci sınıf insan olmaları suretiyle vatan oldu."

Diline Doladığıdır - 69

"Dünya mı, Türkiye mi, hangisini feda edeceğiz? Türkiye'ye karşı dünyayı tercih etmek itikadi olarak

Diline Doladığıdır - 100

Biz Türkler kendimizden çok Rasulü Ekrem’i seviyoruz.

Diline Doladığıdır - 47

"Bugün gelinen noktada anlaşılmıştır ki, Türkiye'de İslâmcılık doğrudan doğruya Amerika'nın başlattığı ve

Diline Doladığıdır - 27

“Gayri müslim dünyanın en büyük gücü Müslümanların itikadî zaaflarıdır.”

Diline Doladığıdır - 123

Türk Milleti’nin önüne konan manialar Türk Milleti’nin mevcudiyetine işaret ediyor.

Diline Doladığıdır - 140

“Sen şehit oğlusun, incitme, yazıktır, atanı” Yani senin ortaya çıkman için birileri öyle şeyler yaptılar ki, sen en azından onların yaptıklarına ihanet etme, en azından.

Diline Doladığıdır - 173

Türkçede göğüs dediğimiz şeyin bir adı da “iman tahtası”dır. Biz Türkler bir şeye göğüs gerdiğimiz zaman zulmün, cehaletin, küfrün rağmına bir duruşu seçmiş oluruz.